08. juni 2018
Dit jaar zullen er roofvogels aanwezig zijn. Deze worden goed verzorgd door valkerij Nadicia tijdens het Dierenfestival.

07. juni 2018
Op zaterdag 22 september 2018 gaat er voor het 4e jaar op rij het Dierenfestival plaats vinden.

23. september 2017
De 3e editie van het Dierenfestival zit er al weer op. Een stralend mooie dag was het op zaterdag 23 september. Wij bedanken onze standhouders, partners en bezoekers voor hun aanwezigheid tijdens het Dierenfestival. Wij hebben een korte video impressie en fotoalbum online gezet om nog eens na te kunnen genieten. Heb je het Dierenfestival gemist? Geen paniek volgend jaar een nieuwe editie.

13. september 2017
Het dierenfestival zal voor het 3e jaar op rij worden georganiseerd in Brielle. Inmiddels schrijven de kranten over het Dierenfestival dat op 23 september gehouden gaat worden. Door heel Brielle hangen posters met de aankondiging van het Dierenfestival.

16. augustus 2017
Het Dierenfestival zal voor het 3e jaar op rij worden georganiseerd op het evenemententerrein aan de Thoelaverweg in Brielle. Tientallen organisaties laten zien wat zij doen voor/met dieren. Je kan ook meedoen aan workshops met de hond en genieten van demonstraties. Dit jaar is er voor het eerst een Foodtruckplein, waar diverse hapjes en drankjes te koop zijn. #genieten #dierenfestival